Day 6 – A Film That Reminds You of Somewhere – Terminator 3

Op een of andere manier moet ik als ik Arnold Schwarzenegger zie, altijd denken aan Engeland. Vooral bij de Terminator. We waren op vakantie in Engeland, volgens mij zelfs op huwelijksreis. We kwamen op doortocht in Portsmouth aan. Weet niet meer of het de heen- of de terugreis naar Dartmoor was.

Maar goed, we stonden op een camping een eind buiten de stad. Maar daar kwam wel zo’n hop-on/hop-off bus langs.  We zijn 2 dagen in Portsmouth geweest. En hebben die bus zo vaak genomen totdat we het bandje mee konden praten.

Het was een beetje een tussenstop op onze drie weken lange toch langs de zuidkust van Engeland. Van London (de boot) tot aan Wydecombe in the Moore en weer terug.

Die bus kwam iedere rit twee keer langs zo’n outlet/winkelcentrum. Gunwharf Quays. Ik weet nog dat het niet heel denderend weer was. En daar was zo’n Mega-bioscoop. Met geweldige, ruime, leren stoelen. En emmers cola en popcorn. En een kaartje kostte bijna niks.

Er draaide enkel grote actiefilms. En ook niet van die beste. Wij zijn naar Terminator 3 geweest. En aansluitend naar The Matrix 2 (of 3 dat weet ik niet meer). Ik zat me te vergapen aan de grootte van alles. Volgens mij viel Roos beide keren halverwege de film in slaap.

Leuk stadje verder, dat Portsmouth.

Dit is dag 6 van de 30 day film challenge