Spotify voor boeken nog erg beperkt

Vandaag voor het eerst in tijden 24symbols weer eens bekeken. De website, wil een soort van Spotify voor boeken (ebooks) worden. Waar je tegen betaling van maandelijks abbonnementskosten, onbeperkt ebooks kan streamen. 

De dienst is nog (steeds) in Beta en dus ook gratis toegankelijk. Geen idee of dat zo blijft.

Na aanmelden met je facebook account, is de HTML5 website prima toegankelijk met mijn (samsung) Tablet. En kan het lezen beginnen.

Het werkt wel goed. Ik zie mezelf hier wel aan wennen. En ik wil hier ook met alle plezier voor gaan betalen.

Al moeten ze dan wel wat aan het aanbod doen. Dat is wel heel erg beperkt. Ik geloof dat het een Spaans initiatief is. Ik kan niet zo goed beoordelen of de selectie Spaanse boeken wel de nieuwe boeken van bekende schrijvers bevat. 

Bij de Engelse en Nederlandse boeken is dat zeker niet het geval.

In ieder geval wel iets om te blijven volgen. 

Ik ben nu A Short History of the World door Christopher Lascelles aan het lezen.