Treinreis met kind

Zo in mezelf zitten lachen in de trein. Was met Igor (3) op weg van Utrecht terug naar Zwolle. In Amersfoort stapte er een jong stelletje in, dat bij ons in het 4-zitje aanschoof. Hij naast Igor, zij naast mij. Volgens mij studenten. Ergens begin twintig.

Blijkbaar ziten ze middenin de ‘kijk ons een serieus worden’ fase, want ze begonnen elkaar aan het hardst te bewijzen dat ze ontzettend leuk met kinderen kunnen omgaan. Te schattig voor woorden.

Igor vond het prachtig. Aandacht van twee nieuwe mensen, die wel wilden kletsen en spelen en voorlezen. Ik zie Igor nog wel eens als clown in het circus terechtkomen.

Voor die jongen was de lol er na een minuut of 10 wel af. Zijn vriendin bleef zich echter tot aan Zwolle met onze Igor bemoeien. Na drie pogingen haar nog in een gesprekje te betrekken, trok hij zich terug in zijn mobiel met facebook. Met een gezicht als een oorwurm.

Hij was vast allemaal ontzettende onaardige dingen over Igor en mij aan het typen, bedenk ik me nu šŸ™‚

 

 

 

1 gedachte over “Treinreis met kind”

Reacties zijn gesloten.