Over

Photo by Goh Rhy Yan on UnsplashDit is de website van Martin van der Linden. Ik ben geboren in 1976, woon in Zwolle, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Alweer ruim 20 jaar ben ik bezig met online toestanden. (nee, gelukkig is van mijn eerste HTML-sites geen spoor meer te bekennen). Van het bouwen, beheren, ontwikkelen van/aan websites, tot SEO, SEA, projectmanagement,  marketing, social media en alles wat daarbij komt kijken.  Een tijdje met een eigen bedrijf, sinds 2018 bij de ACP. Qua werkzaamheden voel ik me het meest thuis op het snijvlak van communicatie en techniek. Dat kan aan beide kanten van dat snijvlak zijn.

Websites bouwen en beheren is nog steeds tof. Maar inmiddels wel een hobby waar veel te weinig tijd voor over blijft. In mijn vrije tijd mag ik nog steeds graag knutselen zijn met html, css, php en verschillende cms’en. Ik volg alle ontwikkelingen nog steeds met veel interesse.

Freelance werkzaamheden staan op een laag pitje. Maar als je iemand zoekt voor een leuk project op het gebied van websites of tekstschrijven mag je altijd bij me aankloppen.

Op het moment ben ik erg geïnteresseerd in de huidige gang van zaken met automatisering en robotisering. Noem het ‘de 3e industriele revolutie’ of de ‘2nd machine age’, wat je wil. Er is in ieder geval een heleboel aan het veranderen op het moment. Op kleine schaal doe ik daar in huis graag aan mee, door te spelen met m’n Raspberry Pi’s.

Vanaf 2003 ben ik bij vlagen heel erg actief aan het bloggen. Op Blogger, Posterous (rip) en een hele rits websites.  Een jaartje terug zijn de meeste oude blogs hier verwijderd. Maar als je persé wil, kan je ze nog wel komen lezen ik heb ze in een enorm pdf-bestand allemaal bewaard.  De lol van het schrijven was er even vanaf. Jarenlang was schrijven een belangrijk onderdeel van mijn werk. Waardoor de lust om dat in mijn vrije tijd ook nog te doen, een beetje verdween.

Tegenwoordig schrijf ik zomaar af en toe weer eens een stukkie.

Je kan me ook vinden op

4 gedachten over “Over”

 1. Hoi Martin,
  Dit is geen reactie op je blog, maar kan het dat je een cd box van Syd Barrett, genaamd Crazy Diamond, te koop hebt?
  Internet is groot en ik meen dit te hebben gegoogled.
  Graag zou ik deze box van je overnemen als verjaarsdagscadeautje voor mijn zwager.

  Met dank voor te nemen moeite,
  Vriendelijke groeten,

  Maurice van Rooij

  Beantwoorden
 2. Hi Martin,

  Ik heb jou blog gelezen m.b.t de VGA via Raspberry Pi 3 …
  Nu heb ik exact de stappen doorlopen zoals omschreven ,toch krijg ik zwart beed ;-(
  En moet de boel geheel opnieuw installeren aangezien ik geen beeld heb ….

  Eventueel nog enige tips ?

  Beantwoorden
  • Hi Patrick,

   Hmm. Dat is minder. Hier draait ‘ie nog steeds.

   Misschien heb je net een ander VGA-schildje gebruikt?

   Wat het ook kan zijn, ik gebruik een Pi B+ hiervoor, de Rasperberry Pi 1 zeg maar. En ik durf niet met zekerheid te zeggen dat de 1 en de 3 hierin exact hetzelfde zijn.

   Maar goed, dit klinkt allemaal niet als tips 🙂 Blijven prutsen zou ik zeggen. (Heb je hem al uit en weer aan gezet?) Veel meer kan ik vanaf niet niet voor je doen. Succes!

   Beantwoorden

Plaats een reactie