Over

Dit is de website van Martin van der Linden. Ik ben geboren in 1976, woon in Zwolle, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Alweer ruim 20 jaar ben ik bezig met online toestanden. Van het bouwen, beheren, ontwikkelen en bouwen van/aan websites, tot SEO, SEA, projectmanagement,  marketing, social media en alles wat daarbij komt kijken.  Een tijdje met een eigen bedrijf, en een behoorlijke tijd bij de vakbond CNV.

Websites bouwen en beheren is nog steeds tof. Maar inmiddels wel een hobby. Waar veel te weinig tijd voor over blijft. In mijn vrije tijd mag ik nog steeds graag knutselen zijn met html, css, php en verschillende cms’en. Ik volg alle ontwikkelingen op gepast afstand en mag graag spelen met m’n Raspberry Pi’s.

Vanaf 2003 ben ik bij vlagen heel erg actief aan het bloggen. Op Blogger, Posterous (rip) en een hele rits websites.  Onlangs zijn de meeste oude blogs hier verwijderd. Maar als je persé wil, kan je ze nog wel komen lezen ik heb ze in een enorm pdf-bestand allemaal bewaard.  De lol van het schrijven was er een tijd behoorlijk vanaf. Jarenlang was schrijven een belangrijk onderdeel van mijn werk. Waardoor ik er langzaam een pesthekel aan begon te krijgen. Tegenwoordig schrijf ik zomaar af en toe weer eens een stukkie.

Je kan me ook vinden op

4 gedachten over “Over

 1. Hoi Martin,
  Dit is geen reactie op je blog, maar kan het dat je een cd box van Syd Barrett, genaamd Crazy Diamond, te koop hebt?
  Internet is groot en ik meen dit te hebben gegoogled.
  Graag zou ik deze box van je overnemen als verjaarsdagscadeautje voor mijn zwager.

  Met dank voor te nemen moeite,
  Vriendelijke groeten,

  Maurice van Rooij

 2. Hi Martin,

  Ik heb jou blog gelezen m.b.t de VGA via Raspberry Pi 3 …
  Nu heb ik exact de stappen doorlopen zoals omschreven ,toch krijg ik zwart beed ;-(
  En moet de boel geheel opnieuw installeren aangezien ik geen beeld heb ….

  Eventueel nog enige tips ?

  • Hi Patrick,

   Hmm. Dat is minder. Hier draait ‘ie nog steeds.

   Misschien heb je net een ander VGA-schildje gebruikt?

   Wat het ook kan zijn, ik gebruik een Pi B+ hiervoor, de Rasperberry Pi 1 zeg maar. En ik durf niet met zekerheid te zeggen dat de 1 en de 3 hierin exact hetzelfde zijn.

   Maar goed, dit klinkt allemaal niet als tips 🙂 Blijven prutsen zou ik zeggen. (Heb je hem al uit en weer aan gezet?) Veel meer kan ik vanaf niet niet voor je doen. Succes!

Een reactie plaatsen