Verder bloggen met wordpress

Het duurde even, maar ik heb dan eindelijk mijn posterous account vervangen. Met mijn eerste zelfgehoste wordpress site.

De template is nog niet helemaal vertaald, maar volgens mij werkt het nu allemaal redelijk goed.

Ik probeer dit stukje er op te zetten met de android app voor wordpress. Even checken of het lukt.  Vanuit de trein. Met een foto van station amersfoort.

Eerste minpuntje, de twitter widget die ik heb gekozen werkt niet helemaal lekker met het responsive design van de site.

2 gedachten over “Verder bloggen met wordpress”

  1. Zo, niet alleen WordPress maar gelijk maar de selfhosted versie. Jij springt – vergeleken met Posterous – gelijk in het diepe. En bevalt het je een beetje. Ik zweer bij WordPress. Vind het echt prachtige software.

    • Ja hoor, bevalt me uitstekend. WordPress was even wennen, maar ik ben er erg blij mee. Die zelfhosted versie was voor mij overigens wel een must. Ik laat me niet weer door een of ander blogplatform voorschrijven wat ik wel of niet op mijn site mag doe. Het helpt uiteraard wel, dat ik al een aantal jaar ervaring heb met servers, mysql, php, html, css en dat soort dingen. Had van de week deze site bijna helemaal opgeblazen. Ik wilde iets dat niet kon. Toen deed niets het meer. 🙂 Gelukkig zit het allemaal zo overzichtelijk in elkaar dat het ook zo weer gefixt was.

Reacties zijn gesloten.